Tule tärkeän siivoustyön sankariksi

06. helmikuuta 2024

Smart Siivouspalvelut Oy:ssä Siistijät ovat Tärkeitä Siivoustyön Sankareita - Puhtaamman & Siistimmän Arjen Sankareita Kodeissa ja Töissä!

Siistijät työskentelevät Smart Siivouspalvelut Oy:ssä mm. kodeissa, toimistoissa, tehtaissa, kaupoissa, julkisissa tiloissa, arjen kulkuvälineissä tms.

Siistijän työtehtävät vaihtelevat työkohteiden mukaan. Tavallisesti siistijä huolehtii kohteensa puhtaanapidosta. Kotien ja toimitilojen ylläpito- ja perussiivoukset sisältävät tyypillisesti imurointia, pölyjen pyyhintää, lattian ja muiden pintojen pesua, wc:n, keittiön ja kylpyhuoneen puhdistamista sekä muita hyvinkin arkisia siivoustehtäviä.

Tarjoamme myös erilaisia kotityöpalveluita, joiden tarkoituksena on tukea mm. ikäihmisten tai perheiden kokonaisvaltaista kodinhoitoa ja arjessa selviytymistä.

Työssäsi huolehdit itsenäisesti sekä yhdessä kollegasi kanssa tilojen puhtaudesta ja viihtyvyydestä kaikkialla missä ihmiset liikkuvat ja viettävät aikaa.

Alan koulutus ja oman osaamisen ylläpitäminen ja kehittäminen ovat tärkeä osa siistijän työtä. Erikoisosaaminen avaa mahdollisuuksia uusiin työtehtäviin ja lisäkoulutus tuo uutta näkökulmaa tuttuihinkin tehtäviin. Siivousala kehittyy jatkuvasti ja uudet tekniikat ja innovaatiot tekevät työskentelystä entistä helpompaa, terveellisempää ja turvallisempaa. Koulutus ja osaaminen vaikuttavat myös palkkaan.

Palkka määräytyy tehtävän vaatiman osaamisen, vastuun sekä koulutuksen ja kokemuksen perusteella. Smart Siivouspalvelut Oy noudattaa palkan ja muiden työehtojen
osalta palvelualojen ammattiliitto PAMin neuvottelemaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Ammattitaidon ja osaamisen lisäksi siistijän työssä tarvitaanmyös itsenäistä työskentelyotetta, vastuullisuutta japalveluhenkisyyttä. Ihmissuhdetaidot ovat tärkeitä, sillätyötä tehdään asiakkaan tiloissa. Lisäksi tarvitaanryhmätyötaitoja, koska siivousta tehdään myös tiimissä. Huolellisuus on siivoojan työssä erityisen tärkeää!

Sujuva suomen kielen taito on työn ja tehtävien sujuvuuden ja työturvallisuuden kannalta edellytys. Eri asiakaskohteissa sijaitsevat työt edellyttävät myös ajokorttia ja autolla-ajotaitoa. Omaa auto ei tarvitse!

Kysy lisää tai hae heti!

info@smartsiivous.fi
+358 50 305 0077+358 50 305 0077

Pyydä ilmainen
tarvekartoitus

Nimi*
Puhelinnumero*

Sähköpostiosoite*
Palvelu*

Viesti*

Syötä suluissa oleva tarkistenumero (899152)*Soita tai
lähetä sähköpostia

Outi Hakunti

Toimitusjohtaja

050 305 0077

outi(at)smartsiivous.fi